Assemblage medewerker (m/w/d)

Raith Laser Systems (4pico) zoekt een assemblage medewerker. Wil jij werken bij een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in laserlithografie-apparatuur? Het team is hecht, flexibel en het maken van specials voor de klant is waar zij goed in zijn.

De werkplek is dynamisch en er heerst een collegiale en informele werksfeer. Je komt te werken in een omgeving met complexe systemen en machines. Jij wordt samen met een andere collega verantwoordelijk voor de assemblage van modules en machines vanaf technische tekeningen. Op termijn kun jij je ook verdiepen in het analyseren van testresultaten en het oplossen van knelpunten. Dit alles gaat in nauwe samenwerking. Het totale team bestaat inmiddels uit 13 engineers, die zorg dragen voor het volledige ontwerp en assemblage van deze maskless lithography systemen. Hierbij zijn alle benodigde competenties in huis. Denk aan mechanica, mechatronica, optiek, electronica en software.

Omdat het een klein team is krijg je veel verantwoordelijkheid en ruime ogelijkheden om ook buiten je vakgebied te kijken. Ook bieden we de mogelijkheid aan om je kennis op niveau te houden door het volgen van cursussen

Jouw verantwoordelijkheden

  • Het monteren van hightech mechatronica systemen en modules
  • Het testen van de samengestelde machines, voordat ze naar de klant worden gestuurd.

Jouw kwalificaties

  • Een afgeronde MBO4 opleiding, bij voorkeur richting de mechatronica
  • Ervaring met assemblage werkzaamheden (bij voorkeur richting cleanroom) OF: Ervaring met fijnmechanische montagewerkzaamheden
  • Je bent precies
  • Je kan basis engels spreken en lezen.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en vindt het leuk om onderdeel uit te maken van een hecht team.

This is precisely what you have been looking for? Then apply with us now by e-mail! Please note that we will only accept PDF attachments with your online application.